fredag 5 februari 2010

Paula´s choice solskyddsprodukter

Idag har jag fått de nya solskyddsprodukterna från Paula´s choice. Vi skall till Thailand i mitten på Mars och då krävs det ordentliga solskyddsprodukter och inte det man användt förr som inte ens innehöll de ingredienser som krävs i en och samma produkt för att verkligen skydda. Så visst skall det bli spännande och prova produkterna där nere, för sist vi var där så, trots högt solskydd så brände 2 av döttrarna sig rejält, så pass att den ena fick en rejäl svullnad i ansiktet. Jag tog en bild på allt vi skall ha med oss.



Vi skall ta med oss följande:
- Ultra-Light Sunscreen Spray Lotion SPF 55
All Skin Types
- Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45
Normal to Oily/Combination Skin
- Ultra-Light Weightless Finish SPF30 Sunscreen Spray
All Skin Types
- Moisturizing Lipscreen SPF 15

Som aftersun skall vi använda oss av en aloe vera som enligt Paula´s choice är den hon rekomenderar, så vi köpte 5 st flaskor från märket Aubrey Organics.


Utav alla dessa produkter har jag själv användt mig av Ultra-Light Weightless Finish SPF30 Sunscreen Spray, som jag beställde förra sommaren. Till skillnad från vissa andra kladdiga solkrämer så är denna verkligen Ultralätt och kan uppfattas som lite oljig först men går snabbt in i huden. Jag som annars har torr hy underst, oljig på ytan och lätt får finnar kan rekomendera denna. Sen har jag även testat Moisturizing Lipscreen SPF 15, som snabbt blev min favorit, inte bara under sommaren utan även vintertid.
Ja så nu återstår det att se hur alla de andra produkterna fungerar där nere. För min egen del får jag verkligen hoppas att dom gör det med tanke på hur jag har höjt dessa produkter till skyarna haha....