måndag 11 januari 2010

Till läpparna.


Detta har jag användt och det kan jag verkligen rekomendera. Det känns helt perfekt på läpparna och känns inte alls kladdigt. Men eftersom jag gärna testar nya saker så vid nästa beställning skall jag prova deras nya lip recovery balm på burk.

Slip into silk body lotion från Paula´s choice


Jag gillar verkligen Paula´s choice och därför tar det emot då jag måste säga att deras bodylotion imponerade inte på mig. Nu under vinterhalvåret och framförallt nu när det är så kallt så blir min hud mer torr än tidigare. Det var därför jag beställde den och blev så besviken. Nej jag tror den är mer till för en hy som möjligtvis bara är en aning torr och inte för en sådan torris som mig. Däremot så fick jag deras Bodybutter på prov och den var över förväntan, en riktigt fett kräm som skulle passa mig mycket bättre.
Häromkvällen tog jag i brist på annat ren olivolja och smorde in hela mig, men döm om min förvåning när jag nästa dag var ännu mer torr...hm..Jag har hört dels att olivolja gör huden mer torr och givetvis motsatsen och enligt resultatet på min kropp så stämmer det förstnämnda.