onsdag 22 juli 2009

Solskydd 30

Enligt Paula så kan sökandet efter ett solskyddsmedel som är lämplig för fet hud vara frustrerande.
Ingredienserna i solskyddsmedel kan orsaka antingen irriterande utslag eller så kan titandioxid och zinkoxid täppa porerna. Vad göra? Den enda riktiga svaret är att experimentera. Varken Paula´s choice linje eller någon annans kan legitimt hävda att deras solskyddsmedel inte orsakar breakouts för alla.

Jag själv har aldrig stött på en solskyddsprodukt som INTE gett mig finnar. Nu har jag! Paula´s choice Ultralätta solskyddspray 30 är min favorit, helt klart. Första känslan är att den känns oljig men innan man hinner tänka den tanken så har den gått in i huden och den känns inte. Den är så lätt att om du är en torris som jag så krävs det tom en extra kräm för att inte bli för torr. I just Love it....

Ultralätt tyngdlös Mål SPF30 solskyddsmedel Spray
Alla hudtyper

Uppfriskande ljus och lätt att tillämpa denna state-of-the-art SPF 30 solskyddsmedel ger ett brett spektrum av solskydd och ändå känns det som du inte bär någonting alls. Potenta antioxidanter och anti-irriterande öka hudens miljö försvar för optimalt skydd under hela dagen. Denna är idealisk för användning på ansikte och kropp. Lämplig för alla hudtyper.

Tyngdlös textur
Laddade med antioxidanter
Brett spektrum av solskydd
Perfekt för fet-benägen hud på ansikte och kropp


Ultra-Light Weightless Finish SPF30 Sunscreen Spray
All Skin Types

Refreshingly light and easy to apply, this state-of-the-art SPF 30 sunscreen delivers broad-spectrum sun protection yet feels like you're wearing nothing at all. Potent antioxidants and anti-irritants boost skin's environmental defenses for optimal protection throughout the day. This weightless wonder is ideal for use on the face and body. Appropriate for all skin types.

Weightless texture
Loaded with antioxidants
Broad-spectrum sun protection
Ideal for blemish-prone skin on face and body
Convenient spray-on application

BHA gel 1% fån Paula´s choice

Denna underbara gelen beställde jag från Paula´s choice i Europa. I Flaskan är det 118 ml och den kostar ca 200:-. Jag har en hudtyp som är torr på ytan men fet under och har väldigt lätt för att få småfinnar på övre ryggen, bröstet, armarna och givetvis ansiktet. Då jag skulle beställa denna så var jag först inne på att välja den som är 2% med en gång men efter jag läst lite mer om den så valde jag att börja med den svagaste. Jag säger bara WOW..detta är en given produkt hos mig. Jag har nu användt den i några veckor and i like:-)..Mina småfinnar är så gott som borta. MEN man måste vara försiktig när det gäller solen!! Tänk på att inte använda den under de dagar du skall sola, håll gärna upp med den några dagar INNAN solning. Använd ett fullgott solskydd!!
----------------------------------------
1% Beta Hydroxi Acid Gel
Alla hudtyper

Hud ser ut och känns smidigare, mjukare och jämnare. Vatten-baserade gel formel som exfolierar hudens yta och inuti porer. Lämplig för alla hudtyper, men bäst för någon med normal till fet eller kombination hud som ofta drabbas av skador och blackheads.

• 1% salicylsyra hjälper huden textur att bli smidig och minimera skador och blackheads
• pH-värde på 3,4 är optimalt för effektiv flagning
• 100% doft och färgämnen fritt


OBS: De som är allergiska mot aspirin (ACETYLSALICYLAT) bör inte använda produkter som innehåller salicylsyra (Beta Hydroxi Acid, eller AHA).

1% Beta Hydroxy Acid Gel
All Skin Types

Skin looks and feels smoother, softer, and more even-toned with this silky, water-based gel formula that exfoliates the skin's surface and inside the pore lining. Appropriate for all skin types, but best for someone with normal to oily or combination skin prone to blemishes and blackheads.

•1% salicylic acid helps smooth skin's texture and minimize blemishes and blackheads
•pH of 3.4 is optimal for effective exfoliation
•100% fragrance and colorant-free


PLEASE NOTE: Those allergic to aspirin (acetylsalicylate) should not use products containing salicylic acid (Beta Hydroxy Acid, or AHA).